Kerst moet voor iederéén fijn zijn - Human Protection
16626
post-template-default,single,single-post,postid-16626,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Kerst moet voor iederéén fijn zijn

Kerst Human Protection

Kerst moet voor iederéén fijn zijn

Voor veel mensen zijn de feestdagen een periode van reflectie, van rust en samenzijn met familie en vrienden. Maar voor mensen in de zorg ligt dat vaak anders. Zorg gaat tenslotte 24 uur per dag door.

Door corona mogen bewoners en patiënten minder bezoek ontvangen. Dit legt nog een extra druk bij zorgmedewerkers. Hoe kun je deze druk verlichten? En hoe zorg je voor een fijne kerstsfeer voor de patiënt en bewoner zonder kans op overprikkeling?

Neem voor een passende oplossing of advies en ondersteuning voor de donkere dagen contact met ons op. Samen met jou maken wij deze Kerst graag een beetje mooier!

Human Protection wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021 toe!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.