Veiligheid geeft rust. Voor iedereen.
0

Human Protection

Ruim 35 jaar ervaring in advies en oplossingen bij onrust in de zorg

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

atelier 01

Geschiedenis

Human Protection werd opgericht in 1987 onder de naam It Fits. It Fits ontwierp en produceerde persoonsgebonden kleding voor zorgsituaties waar standaard kleding geen oplossing kon bieden. Dit resulteerde toen met name in (maatwerk) kleding voor mensen met een (verstandelijke) beperking.

In de jaren die volgden gaan instellingen steeds meer op zoek naar oplossingen voor mensen met onbegrepen gedrag. Velen herinneren zich nog wel Jolanda Venema, ‘het meisje aan de ketting’. Jolanda was een jonge vrouw met een verstandelijke beperking. Zij woonde in een instelling en was daar naakt vastgeketend aan de muur. Een foto van haar kwam in 1988 in de publiciteit en maakte het onderwerp vrijheidsbeperking en humaniteit in de zorg bespreekbaar.

It Fits heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een serieuze sparringpartner op het gebied van vrijheidsbeperkende middelen en alternatieven in onrustsituaties. Vanaf 2019 heten we Human Protection, omdat dit beter past bij de manier waarop wij gezien willen worden en bij onze doelstelling: het creëren van rust en veiligheid en het bieden van zoveel mogelijk bewegingsvrijheid voor patiënten en bewoners.

tijdlijnontwikkelinghumanprotection

Missie en visie

Onze missie:
Human Protection biedt 24/7 producten en diensten die zorgen voor zoveel mogelijk vrijheid en veiligheid voor zorgvragers en zorgverleners bij onrust en risicosituaties in de zorg.

Onze visie:
In de gezondheidszorg worden bij alle onrust- en risicosituaties producten en diensten van Human Protection ingezet om de situatie op een zo humaan mogelijke manier onder controle te krijgen.

 

infographic kennis en expertise

Kennis en expertise

Human Protection heeft al ruim 35 jaar ervaring in advies en oplossingen voor rust en veiligheid in de zorg. Human Protection biedt veilige en humane oplossingen voor rust. Bij een zorgvrager door hem rustig en veilig te laten slapen. Bij zorgmedewerkers door een rustige sfeer op de werkvloer. Bij naasten door te ondersteunen in goede zorg voor hun dierbaren, zodat ook zij met en gerust hart kunnen leven.

waarom human protection salesteam

Betrokken medewerkers

Human Protection is nauw betrokken bij het werkveld. Onze praktische kennis leidt tot een optimalisatie van onze producten en diensten. Met steeds als doel: veiligheid voor patiënt/bewoner en zorgmedewerker met behoud van (zoveel mogelijk) vrijheid.

Wij staan iedere dag voor je klaar bij het vinden van de juiste oplossing!

infographic diensten

Diensten

Met een eigen in-house atelier, reinigingsservice en logisitieke diensten vindt je bij Human Protection alles onder één dak. Daarnaast is Human Protection 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om je een oplossing te bieden voor de meest voorkomende onrustsituaties. 

Focus

Je vindt onze oplossingen in ziekenhuizen, in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, psychiatrie, luchtvaart, verpleeghuissector, politie/justitie, thuiszorg en de ambulancezorg. 

Markten Human Protection

infographic zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen

Human Protection heeft een groot assortiment aan zorghulpmiddelen.

Bekijk onze zorghulpmiddelen

Internationaal

Human Protection is al jaren een begrip in de Nederlandse zorgmarkt. Maar tegenwoordig is er ook steeds meer belangstelling voor onze oplossingen vanuit het buitenland zoals België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland en Denemarken. 

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures!

Bedrijfsgegevens

Nederland:

  • KvK: 18030177
  • BTWnmmr: NL806943804B01


Engeland:

  • CoC: 59419792
  • BTWnmmr: NL806943804B01

Benieuwd naar mogelijke oplossingen voor jouw situatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. We helpen graag bij het vinden van een passende oplossing.

eva
Eva

Verkoop binnendienst