Veiligheid geeft rust. Voor iedereen.
0
posey vs pro overzicht
posey vs pro overzicht
Nieuws

FeelSafe Pro tentbed vs. Posey tentbed

04 december 2023

Wat zijn de verschillen?

Een goede nachtrust is essentieel voor ieders welzijn. Maar zeker voor het herstel bij ziekte. Onrustige patiënten vertonen vaak een verstoord slaap-waakritme en daardoor een verstoord dag-nachtritme. Dit heeft mentale en fysieke gevolgen. Ze raken versuft en verzwakt en komen daardoor makkelijker ten val. Met alle mogelijke gevolgen van dien.

Human Protection biedt oplossingen om een veilige slaapomgeving te creëren. Van een vloerbed tot een tentbed.

Hoewel het Posey tentbed niet meer wordt ontwikkeld, is het nog wel te huur bij Human Protection. Echter nog beter nieuws: met de FeelSafe Por hebben wij de doorontwikkeling in huis.

Doorontwikkeling op het Posey tentbed

Het Posey tentbed als oplossing is nog steeds beschikbaar in onze huurvloot. Human Protection heeft echter een nieuwe versie ontwikkeld, het FeelSafe Pro tentbed. In deze nieuwe versie zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd namelijk:

  • Het tentbed is te gebruiken in combinatie met een passieve en actieve tillift;
  • Het tentbed bevat een traagschuim opdekmatras;
  • Het heeft een vriendelijkere uitstraling;
  • Een grotere opening, zodat er meer werkruimte is voor de verzorging;
pro vs go feelsafe pro

24/7 service, logistiek en reiniging – Human Protection

De zorg stopt nooit. Ook bij Human Protection gaat het werk 24/7 door. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor oplossingen bij onrustsituaties in de zorg. Dus ook op zon- en feestdagen.

Je belt ons en wij leveren binnen vier uur een tentbed op de afdeling. Bij deze spoedservice heb je ook geen zorgen over beheer, onderhoud, reiniging en veiligheidscontroles.

spoedservice 24 7

In house reiniging

Het is belangrijk dat alle gebruikte bedden op de juiste wijze worden gereinigd zodat ze weer bij andere cliënten/patiënten ingezet kunnen worden. Human Protection verzorgt veilig in haar eigen wasserij in Oisterwijk. Onze medewerkers weten precies hoe de bedden moeten worden gereinigd volgens de juiste procedure. Ontdek hier meer over onze wasprocedure.

Vrijblijvend een 0-meting voor een veilige inzet

Gebruik je momenteel tentbedden en ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende 0-meting om een veilige inzet te kunnen borgen? Neem dan contact met ons op via info@humanprotection.nl of bel ons op 013-536 38 07.

Wil je dat we eens geheel vrijblijvend met je meekijken welke oplossingen minder beperkend zijn dan tentbedden? En die geheel in lijn zijn met de Wet zorg en dwang? Neem dan contact op via info@humanprotection.nl.

Benieuwd naar een mogelijke oplossing voor jouw situatie?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. We helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing.

Gerelateerde berichten

Benieuwd naar mogelijke oplossingen voor jouw situatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. We helpen graag bij het vinden van een passende oplossing.

eva
Eva

Verkoop binnendienst