Veiligheid geeft rust. Voor iedereen.
0
pand 01
pand 01
Nieuws

Human Protection: één aanspreekpunt met oplossingen voor humanere zorg

31 juli 2023

Human Protection helpt je 24/7 met oplossingen die zorgen voor zoveel mogelijk vrijheid en veiligheid bij onrust en risicosituaties in de zorg.

Human Protection biedt al meer dan 35 jaar producten en diensten aan die zorgen voor zoveel mogelijk vrijheid en veiligheid. Voor zowel zorgvrager als zorgverlener. Human Protection adviseert bij risicosituaties zoals valgevaar, beperking van de fysieke bewegingsvrijheid, mildere alternatieven, delier en onbegrepen gedrag. Eén aanspreekpunt met oplossingen voor humanere zorg.

Wat bieden wij?

24/7 service

De zorg stopt nooit. Ook bij Human Protection gaat het werk 24/7 door. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor oplossingen bij onrustsituaties in de zorg. Dus ook op zon- en feestdagen. Zo word je elk moment ontzorgd.

Productie en reparatie tentbedden

Wij verhuren en verkopen verschillende soorten tentbedden. Al deze tentbedden worden geproduceerd en gerepareerd in ons eigen atelier in Tilburg. Hiermee hebben wij zicht op de kwaliteit van het bed en welke reparaties er nodig zijn.

productie tilburg 03

Logistiek

Wij brengen alle bedden zélf op locatie door heel Nederland en zelfs daar buiten. Zo weten we zeker dat alle bedden op de juiste wijze worden getransporteerd en kunnen we een korte levertijd hanteren.

In house reiniging

Het is belangrijk dat alle bedden op de juiste wijze worden gereinigd, zodat ze weer veilig bij andere cliënten/patiënten ingezet kunnen worden. Human Protection organiseert dit in haar eigen wasserij in Oisterwijk. Onze medewerkers weten precies hoe de bedden worden gereinigd volgens de juiste procedure. Lees hier wat deze procedure inhoudt.

wasserij 03

Training en implementatie

Human Protection biedt veiligheidstrainingen op locatie aan, zodat al onze oplossingen op een veilige manier worden ingezet. Inmiddels bieden wij vier verschillende trainingen aan:

 1. Training: veilig slapen
  In deze training wordt er uitleg gegeven over onze slaapoplossingen en waar je op moet letten als je deze inzet bij een patiënt/cliënt.
 2. Training: uittrekken medisch materiaal
  Maak je vaak mee dat patiënten/cliënten infuuslijnen uittrekken? Wij bieden trainingen aan voor het veilig inzetten van onze antipluk wanten en armspalk.
 3. Trianing: valgevaar
  Valletsel is een van de grootste doodsoorzaken onder ouderen. Voorkomen is beter dan genezen. Leer in deze training alles over onze oplossingen op het gebied van valpreventie.
 4. Training: fysieke agressie
  Het toepassen van een fixatie is nooit 100% veilig, continue monitoring is een vereiste. Binnen deze training leer je hoe je fixatie op de juiste manier toepast en hoe je om kunt gaan met agressieve patiënten/cliënten.

Lees hier meer over de inhoud van de trainingen en meld je aan.

ISO 13485 certificaat

Human Protection is in het bezit van het ISO 13485 certificaat. Met dit certificaat tonen wij aan dat wij voldoen aan de regelgeving, veiligheid en kwaliteit van medische hulpmiddelen. Jaarlijks wordt dit opnieuw getoetst zodat alle juiste processen worden gevolgd bij productie en kwaliteit van onze hulpmiddelen.

ukasandiso13485 rgb

Ben je op zoek naar een mogelijke oplossing voor jouw situatie?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing.

Gerelateerde berichten

Benieuwd naar mogelijke oplossingen voor jouw situatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. We helpen graag bij het vinden van een passende oplossing.

eva
Eva

Verkoop binnendienst