FeelSafe Go, geborgenheid zonder vrijheidsbeperking - Human Protection
16170
post-template-default,single,single-post,postid-16170,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

FeelSafe Go, geborgenheid zonder vrijheidsbeperking

FeelSafe Go

FeelSafe Go, geborgenheid zonder vrijheidsbeperking

NIEUW!

FeelSafe Go, geborgenheid zonder vrijheidsbeperking

Door een veranderende populatie neemt de zorgzwaarte binnen instellingen toe. Omdat instellingen een veilige slaapomgeving willen bieden, zet men steeds vaker een tentbed in. Hiermee stijgt de vraag naar tentbedden. De visie van Human Protection is echter om de minst beperkende interventie het meeste in te zetten.

 

Door de inzet van een tentbed heeft een onrustige bewoner minder drang om het bed te verlaten. Want onderzoek (Molleman) toont aan dat een kleine, overzichtelijke ruimte vaak bijdraagt aan een gevoel van geborgenheid en veiligheid.

Daarom heeft Human Protection de FeelSafe Go ontwikkeld. De FeelSafe Go is een bedtent zónder vrijheidsbeperking, omdat hij niet afgesloten kán worden. Ook kan hij op vrijwel ieder verpleegbed geplaatst worden. De FeelSafe Go draagt hiermee bij aan een vermindering van vrijheidsbeperking binnen uw organisatie.

Uit testresultaten blijkt dat de FeelSafe Go zeer vriendelijk in gebruik is. Daarbij biedt hij in veel gevallen een goede oplossing bij (nachtelijke) onrust, maar biedt hij toch alle vrijheid.

Interesse in een kosteloze en vrijblijvende proefplaatsing? Of wil je gewoon wat meer informatie ontvangen? Vul dan dit formulier in.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.