Over ons - Human Protection
15301
page-template-default,page,page-id-15301,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Over ons

It Fits – Human Protection wordt Human Protection

 

Vanaf medio maart 2019 zal It Fits een naamsverandering ondergaan en verder gaan als Human Protection.

 

Human Protection helpt je bij het bieden van zoveel mogelijk vrijheid en veiligheid bij onrust en risicosituaties.

 

Het terugdringen van onrust, voorkomen van fixeren en de minst beperkende interventie het meest inzetten is de basis van Human Protection en haar oplossingen. Door onze vier thema’s structureel door te voeren in je organisatie kun je grip krijgen op onrust en de bijbehorende risico’s binnen je organisatie.

 

Wij beschikken over een scala aan mensgerichte oplossingen, zowel productie en verkoop/verhuur, om risicosituaties te voorkomen en onrust te managen.

 

De thema’s die wij hanteren zijn:

  • Leren en zelf ervaren
  • Voorkomen van verveling
  • Herkenning en beleving
  • Onrust en veiligheid

Leren en zelf ervaren

Ervaringsworkshops om bewustwording te vergroten met het doel een betere kwaliteit van zorg voor zorgvragers.

 

Voorkomen van verveling

Met ons basisassortiment aan voel- en speel/werkobjecten kan invulling aan de dag worden gegeven, met als doel onrust te voorkomen.

 

Herkenning en beleving

Door onnodige ruimtes te camoufleren en beleefplekken te creëren voor mensen met geheugenproblematiek, wordt er gezorgd voor een gevoel van veiligheid in de leefomgeving van de bewoners.

 

Unieke, interactieve pop-up beleefplekken, die in de dagelijkse routine van de bewoner met geheugenproblematiek een plek van veiligheid en rust kan bieden.

 

Onrust en veiligheid

Onrust en veiligheid is een groot onderwerp in de zorg en Human Protection heeft hier vele oplossingen voor. Ons assortiment varieert van diverse soorten tentbedden tot anti-slipsokken en alles wat daar tussen in zit om onrust te managen en een veilige zorgomgeving te creëren.

Human protection kantoor

Hoofdkantoor

Brochures