Veiligheid geeft rust. Voor iedereen.
0
feelsafego open vrijstaand
feelsafego open vrijstaand
Klantverhalen

"Voor ons draagt het FeelSafe Go tentbed bij tot het geven van kwaliteitsvolle zorgverlening"

WZC De Bekelaar, Lommel (België)

In ons WZC verblijft een 86-jarige mobiele bewoner met een vergevorderde dementie. Wij kennen de heer als iemand die zeer onrustig is en op sommige momenten agressief gedrag vertoont. De heer gaat zelden mee met de zorgkundige om in zijn bed te slapen. Wanneer ze hem mee naar de kamer willen nemen wordt hij vaak boos. Wanneer hij in bed ligt staat hij vaak weer op en legt zich in de leefruimte in de relaxzetel om te slapen. Hij wikkelt zichzelf in een fleece deken en slaapt gedurende een aantal uren en doolt geregeld 's nachts rond. Loopt te kloppen aan andere kamers waardoor hij soms storend is voor de medebewoners. De heer heeft een onregelmatig slaappatroon en kent meestal geen goede nachtrust.

Wij vonden het daarom zeker de moeite om het FeelSafe Go tentbed uit te proberen. In overleg met de familie testen wij het FeelSafe Go tentbed uit bij de heer gedurende meerdere dagen. Tot onze verbazing bleef de heer in het bed liggen en sliep zowat de hele nacht. Op de vraag hoe hij had geslapen antwoorde hij zelf "dat hij zeer goed had geslapen".

De volgende nachten kende de heer rustige nachten met een goede slaaprust. Het tentbed geeft de heer een gevoel van geborgenheid en veildigheid waardoor hij niet meer doolt en rustige nachten kent. Ook voor de zorgkundige in de nacht is dit een geruststelling en draagt dit bij tot het geven van goede zorg. In overleg met het team besloten dat wij een voorstel doen aan de directie voor het aankopen van zo'n tentbed.

Wij zijn erg blij en tevreden dat wij deze mogen aankopen. Voor ons draagt dit bij tot het geven van een kwaliteitsvolle zorgverlening.

(WZC De Bekelaar, Lommel, België)

Benieuwd naar mogelijke oplossingen voor jouw situatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. We helpen graag bij het vinden van een passende oplossing.

eva
Eva

Verkoop binnendienst

Meer klantverhalen

bt002 2 feelsafebasic tentbed klantverhaal

"Al snel werd duidelijk dat dit dé oplossing was."

WZC Heilige Familie, Deerlijk (België)

Een verademing voor de bewoner en zijn hele omgeving.