Veiligheid geeft rust. Voor iedereen.
0
feelsafego open vrijstaand
feelsafego open vrijstaand
Klantverhalen

"Inmiddels slaapt mevrouw in een tentbed waarbij ze haar eigen regie heeft kunnen behouden."

Siza, woonlocatie Haverweg, Rheden

Enige tijd geleden waren wij voor een cliënt van ons op zoek naar een tentbed. Mevrouw is in korte tijd door dementie snel achteruit gegaan. In de nacht gaat zij vaak opzoek naar de veiligheid van de voor haar bekende gezichten en dit bracht veel onrust met zich mee. Na overleg werd er gekozen voor een dicht tentbed waar mevrouw niet meer zelf de regie had om hieruit te komen. Vooral voor haar familie was dit een enorme stap, maar ook voor mevrouw zelf zou dit een enorme inpact hebben.

Al snel in onze zoektocht naar een tentbed kwamen we terecht bij Human Protection. Na het eerste contact werd ik dezelfde dag al gebeld door Frank van Human Protection. Aan Frank onze situatie uitgelegd en al snel kwamen we tot een heel ander product. Zo fijn hoe iemand meedenkt en inzicht lijkt te hebben in hoe het er in de praktijk aan toegaat. Met 1 gesprek had ik een tentbed die veel beter aansloot bij de behoefte van mevrouw en was alles geregeld. Als ik gewild had kon het bed dezelfde dag al geleverd worden. En gelijk werd er een afspraak gemaakt om na een proefweek samen te kijken of het product aansloot bij de wensen van mevrouw en of we de tent wilden huren of kopen.

Inmiddels slaapt mevrouw in een tentbed waarbij ze haar eigen regie heeft kunnen behouden, doordat ze er zelf in en uit kan komen en zich weer veilig voelt. Iets waar mevrouw zelf, maar ook haar familie erg blij mee is.

Betrokkenheid, persoonlijk, warm, klantgericht, goede prijs-kwaliteitverhouding, kennis en (snelle) service passen zeker bij dit bedrijf en zou ik dit bedrijf zeker aanbevelen.

(Siza, woonlocatie Haverweg, Rheden)

Benieuwd naar mogelijke oplossingen voor jouw situatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. We helpen graag bij het vinden van een passende oplossing.

eva
Eva

Verkoop binnendienst

Meer klantverhalen

pakketveiligslapententbedcompleet01

"Goede service o.a. rondom het tentbed "

Medisch Spectrum Twente