Veiligheid geeft rust. Voor iedereen.
0
terugblik zorg en facility
terugblik zorg en facility
Nieuws

Terugblik Zorg & Facility 2024

29 april 2024

Met trots blikken wij terug op een succesvolle beursdeelname aan Zorg & Facility 2024 in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht.

Aftermovie

Bekijk nu onze aftermovie en blik met ons terug op een gezellige beurs.

Human Protection op Zorg & Facility

Zorg & Facility is dé ontmoetingsplek waar je in één bezoek inspiratie opdoet over goederen en diensten die nodig zijn om optimale zorg te verlenen.

Human Protection presenteerde haar assortiment op het gebied van veilig slapen, valgevaar, uittrekken van medisch materiaal, fysieke agressie en scheur- en smeergedrag.

Dank aan alle bezoekers die onze stand bezochten en met ons van gedachten wisselden over onze oplossingen op het gebied van veiligheid en rust in de zorg. Hopelijk heeft dat bezoek waardevolle inzichten gegeven.

stand human protection
micro cosmossl

Nieuwste ontwikkelingen

Onze deelname aan Zorg & Facility was ook de uitgelezen kans om onze nieuwste ontwikkelingen te presenteren aan een groot publiek. Waaronder de Micro-Cosmos SL*. De Micro-Cosmos SL* is een verdere ontwikkeling op de Micro-Cosmos Standard en is uitgerust met licht- en geluidsfuncties. Dit zorgt voor afleiding en heeft een kalmerende werking voor cliënten die naar (externe) prikkels verlangen. Hierdoor kan de Micro-Cosmos SL voor zowel prikkelreductie, als voor het toedienen van auditieve en visuele prikkels (snoezelen) gebruikt worden.

*SL staat voor "Sound & Light".

 

cloudcuddle

We presenteerden ook de CloudCuddle bedtent. De CloudCuddle is ontwikkeld om een kind met een beperking overal veilig te laten slapen. Een gewoon eenpersoonsbed verander je in 5 minuten in een veilige slaapplek. Hierdoor kunnen gezinnen met een gehandicapt kind ook op vakantie en uit logeren bij familie en vrienden.

Via onderstaande link vind je ons beursmagazine. Hier kun je in alle rust onze gepresenteerde oplossingen bekijken.

 

Bekijk het beursmagazine
marketingaward

Marketingaward

Een van de hoogtepunten van onze deelname was de winst van een van de marketingawards die werd uitgereikt door de Jaarbeurs. Wij ontvingen deze award naar aanleiding van onze succesvolle marketingcampagne voor het uitnodigen van nieuwe én bestaande relaties.

Heb je vragen over een van onze oplossingen voor veiligheid en rust in de zorg? Neem dan contact met ons op via info@humanprotection.nl of bel 013-536 38 07.

Gerelateerde berichten

Benieuwd naar mogelijke oplossingen voor jouw situatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. We helpen graag bij het vinden van een passende oplossing.

eva
Eva

Verkoop binnendienst