Veiligheid geeft rust. Voor iedereen.
0
tumble set care 05
tumble set care 05
Nieuws

FeelSafe Go: geborgenheid met behoud van fysieke bewegingsvrijheid

31 oktober 2019

Door de vergrijzende populatie neemt de zorgzwaarte binnen instellingen toe. Om bewoners een veilige en geborgen slaapomgeving te bieden, wordt steeds vaker een bewegingsvrijheidbeperkend tentbed ingezet. Doel is om de fysieke bewegingsvrijheid zoveel mogelijk te waarborgen. De FeelSafe Go biedt deze mogelijkheid, terwijl het gevoel van geborgenheid behouden blijft.

Onderzoek

Onderzoek (P.W. Molleman) toont aan dat een kleine, overzichtelijke ruimte het gevoel van geborgenheid en veiligheid meestal vergroot. De inzet van een tentbed voorziet in deze behoefte van onrustige bewoners en patiënten.  

FeelSafe Go

Met deze gedachte heeft Human Protection de FeelSafe Go ontwikkeld. De FeelSafe Go is een bedtent zónder vrijheidsbeperking, omdat hij niet afgesloten kán worden. Ook kan hij op vrijwel ieder verpleegbed geplaatst worden. De FeelSafe Go draagt hiermee bij aan het vergroten van de fysieke bewegingsvrijheid van de bewoners binnen uw organisatie.

De FeelSafe Go is vriendelijk in gebruik en biedt in veel gevallen een goede oplossing bij (nachtelijke) onrust, maar behoudt de bewoner wel alle bewegingsvrijheid. 

Proefplaatsing

Meer informatie? Of interesse in een kosteloze en vrijblijvende proefplaatsing? Vul dan dit formulier in.

Gerelateerde berichten

Benieuwd naar mogelijke oplossingen voor jouw situatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. We helpen graag bij het vinden van een passende oplossing.

eva
Eva

Verkoop binnendienst