Feelsafe Go - Human Protection
15683
page-template-default,page,page-id-15683,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Feelsafe Go

In dit geval betrof het een bewoner die onrust sliep en ’s nachts regelmatig uit bed ging. Dit zorgde voor een verstoord dag/nachtritme. Om het probleem op te lossen had de afdeling in eerste instantie gekozen voor de inzet van een Posey tentbed. De afgebakende, verkleinde ruimte had een positieve uitwerking en het dag/nachtritme van de bewoner herstelde. Na evaluatie bleek dat de bewoner baat leek te hebben bij de ruimteverkleining, maar dat het sluiten van de tent geen vereiste was. Hierdoor werd gekozen voor de FeelSafe Go, wat geen vrijheidsbeperkende maatregel is.

 

Zoals bij het Posey tentbed reageerde de patiënt ook hier zeer goed op de verkleining van de ruimte. Gedurende de eerste dagen ging de bewoner nog regelmatig uit bed, maar na verloop van tijd werd dit minder. Het team concludeerde dat de bewoner rustig werd van de ruimteverkleining en dat de bewoner zonder een vrijheidsbeperkende maatregel zijn dag/nachtritme herstelde.

 

Lees hier meer over de FeelSafe Go

Poseybed