Terugblik op de Nursing Experience - Human Protection
16298
post-template-default,single,single-post,postid-16298,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Terugblik op de Nursing Experience

nursing experience

Terugblik op de Nursing Experience

Nursing Experience – Speciaal voor verpleegkundigen

Afgelopen maand zijn wij aanwezig geweest op de Nursing Experience. Het event van twee dagen speciaal voor verpleegkundigen. Ruim 3.000 verpleegkundigen hebben weer een bezoekje gebracht aan De Reehorst in Ede.

De FeelSafe Go

Wij hadden een van onze laatste innovatieve oplossingen meegenomen naar de Nursing Experience, De FeelSafe Go. De FeelSafe Go is een bedtent zónder vrijheidsbeperking, omdat hij niet afgesloten kan worden. Ook kan hij op vrijwel ieder verpleegbed geplaatst worden. De FeelSafe Go draagt hiermee bij aan een vermindering van vrijheidsbeperking binnen je organisatie.

Deze bedtent is de ideale oplossing voor mensen die behoefte hebben aan een kleine, afgebakende ruimte met minder prikkels van buitenaf. Gebruikers van de FeelSafe Go kunnen de tent zélf van binnenuit openen door een simpele duw tegen het zijpaneel.

Terugdringen vrijheidsbeperking

Door de inzet van een bedtent heeft een onrustige bewoner minder drang om het bed te verlaten. Want onderzoek (Molleman) toont aan dat een kleine, overzichtelijke ruimte vaak bijdraagt aan een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Daarom heeft Human Protection de FeelSafe Go ontwikkeld. Met onze visie om de minst beperkende interventie het meeste in te zetten hierin meegenomen.

Wij hebben weer veel mensen gesproken op de Nursing Experience. Allemaal met verschillende uitdagingen in de zorg. Laten we samen aan de slag gaan met het verder terugdringen van onrust en vrijheidsbeperking. Heb je nog vragen over onze nieuwe ontwikkelingen of gewoonweg behoefte aan een adviesgesprek? Laat het ons dan weten.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.