Samen kerst vieren in de zorg - Human Protection
16185
post-template-default,single,single-post,postid-16185,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Samen kerst vieren in de zorg

Human Protection

Samen kerst vieren in de zorg

Kerst is ook dit jaar weer een tijd van het creëren van die herkenbare gezelligheid. Een kerstboom, een kerstontbijt, kerstliedjes zingen, een kerstdiner en misschien zelfs wel een bezoek van de kerstman. Daar waar iedereen in eerste instantie denkt; “Oh heerlijk”, is het voor sommige zorginstellingen en zorgverleners ieder jaar weer een uitdaging. Hoe creëer je die kerstbeleving, zonder dat de patiënt/bewoner wordt overprikkeld, onrustig over de gangen loopt, niet meer makkelijk te verzorgen is of lastig slaapt, gedurende deze ‘gezellige onrustige’ tijd van het jaar?

Tijdens deze dagen zijn ook de personeelstekorten net even iets meer voelbaar, want iedereen heeft ook recht om even bij zijn of haar eigen familie aan te schuiven voor het kerstdiner.

Heb je gewoon een vraag of juist behoefte aan een stukje ondersteuning of een slimme oplossing tijdens deze dagen? Bel ons en wie weet kunnen we samen de kerst nog een beetje mooier maken.

Namens het team van Human Protection…

wensen we iedereen in de zorg hele mooie ‘rustige’ Feestdagen!

Samen kerst

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.