Aanwezig op de Veine Dagen - Human Protection
16098
post-template-default,single,single-post,postid-16098,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Aanwezig op de Veine Dagen

Veine Dagen

Aanwezig op de Veine Dagen

Prikkelende beurs voor ouders en professionals in de zorg

Vanuit de gedachte dat er nog zoveel te vertellen is, wordt er vanuit Veine Magazine een beurs georganiseerd. Een beurs voor ouders van kinderen met een beperking. Voor velen is het een ware zoektocht naar de juiste hulpmiddelen, therapieën en alle andere faciliteiten die er zijn. Veine Magazine was ter ore gekomen dat er in de branche behoefte is aan een laagdrempelige beurs met betaalbare standruimte voor exposanten en gratis toegang voor bezoekers. Zo zijn de Veine Dagen ontstaan.

Wat je kunt verwachten op de Veine Dagen

Tijdens de Veine Dagen kun je als bezoeker ontdekken wat de nieuwe producten en diensten zijn voor kinderen met een beperking. Naast producten en diensten zullen er ook sprekers aanwezig zijn die je zullen informeren en inspireren.

Er is natuurlijk ook gedacht aan de kinderen zelf. Er is onder andere een circuit en sportveld aanwezig en er zijn theateroptredens. Volop vertier en vermaak dus.

Wij brengen The Safety Sleeper mee

Wij zijn aanwezig op de Veine Dagen en zullen daar staan met The Safety Sleeper. Dit tentbed biedt mensen een veilig, comfortabel en geboren gevoel en is specifiek gemaakt voor kinderen met speciale behoeften met name in de thuissituatie. Daarnaast biedt het ouders met kinderen de mogelijkheid om ook tijdens reizen een veilige slaapsituatie te creëren.

The Safety Sleeper in het kort:

  • Met name geschikt voor de thuissituatie en reizen
  • Eventueel op een bed te plaatsen of op de grond
  • Lichtgewicht tent handig op te bergen in een verrijdbare koffer (17kg)
  • Officieel medisch hulpmiddel dat beschikt over CE markering

Veine Dagen

Praktische informatie voor de beurs

De Veine Dagen vinden plaats op vrijdag 28 juni, van 10:00 tot 17:00, en zaterdag 29 juni, van 10:00 tot 16:00, in de Evenementenhal Gorinchem. De toegang is gratis en er kan geparkeerd worden op het bijbehorende parkeerterrein. De kosten voor het parkeren zijn €2,- per dag.

 

Lees hier nog meer over de Veine Dagen.

 

Zien wij jou daar?

No Comments

Post A Comment